Novetats


                       Reserva de llibres curs 2021-2022

ASSOCIACIÓ DE MARES I PARES DE L’ INSTITUT DOMÈNECH I MONTANER

Benvolguts mares i pares,

A través de l’AMPA podeu reservar els llibres i el material, per al curs 2021-2022.

Data límit: 25 DE JULIOL-2021

Per fer la comanda

1. Ser soci de l’AMPA

2. Feu servir la llista dels llibres, elaborada pel professorat de l’ Institut, marqueu els llibres que necessiteu, i ens ho feu arribar, personalment, o bé per correu electrònic a l’ AMPA, (ampaiesdim@gmail.com), i us enviarem la factura del import total dels llibres, per tal que feu l’ ingrés al banc.

Perquè la reserva sigui correcte, respecteu les dates de reserva de llibres, i pagament. El resguard d’ingrés, és el justificant de recollida dels llibres que l’ haureu de portar, el dia que els vingueu a recollir, indicat a continuació.

Molt importat: Per poder donar un bon servei a les famílies, i poder tenir els llibres i el material a principi de curs, us demanem que respecteu la data de termini de comanda.

Per recollir els llibres.

Dies de recollida de llibres.

 Dimarts 7 Setembre 1r i 2n ESO 9 a 1 i de 6 a 8 tarda.

 Dimecres 8 Setembre 3r 4t-ESO i 1r-2n-BAT 9 a 1 i de 6 a 8 tarda.

Us agrairíem que si teniu cap llibre d’anys anteriors que no hagueu de fer servir, els cedíssiu a l’ AMPA per poder oferir-los a aquelles famílies que, per motius econòmics, no poden comprar nous.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                             

CONSULTEU LA WEB REGULARMENTĉ
Ampa iesdim,
19 de maig 2021, 0:34
Comments