Novetats

BASES DEL V CONCURS DE Portades DE L’AGENDA ESCOLAR DE L’AMPA INS Domènech I MONTANER.

BASES DE LA CONVOCATÒRIA.

1-      Objecte.

L’objecte d’aquest concurs és triar el disseny de l’agenda escolar del curs 2019-2020. Aquest disseny s’ha d’ajustar a les condicions de producció i als objectius de comunicació d’imatge institucional de l’ Institut, i les propostes presentades han de respectar els valors que el Centre té com a referents, és a dir, la solidaritat, la cooperació, la sostenibilitat, l’equitat de gènere i el respecte a les persones.

2-      Requisits per participar-hi

Poden presentar-se al concurs les persones matriculades a l’ Institut Lluis Domènech i Montaner durant el curs 2018-2019. Les propostes s’han de  presentar individualment.

3-      Característiques del treball.

El disseny ha de tenir les característiques detallades a continuació i ha de respondre a la projecció institucional del Centre, de manera que ha d’incorporar els elements de marca següents:

·         Làmina DIN-A4, disseny vertical.

·         Institut Lluís Domènech i Montaner.

·         Curs 2019-2020.

·         Títol identificatiu.

·         La làmina NO s’ha de signar.

Les propostes han de ser originals, inèdites, en blanc/negre o color, i qualsevol tècnica,  les que  no s’ajustin exactament als requisits anteriors, poden ser descartades en qualsevol moment del procés de selecció.

4-      Presentació de propostes.

Les propostes s’han de presentar en làmina DIN-A4 amb el títol identificatiu.

5-      Termini i lloc de presentació.

Les propostes de disseny i documentació es poden presentar a l’oficina de l’ AMPA, o als professors de visual i plàstica, amb el nom cognoms i curs al darrera de la làmina, fins el 23 d’abril de 2019 

6-      Selecció dels treballs finalistes.

El jurat, estarà format per membres de l’ AMPA i professors del Centre, que seleccionaran la millor proposta.

 

7-      Premis.

1r.Premi

La proposta guanyadora serà premiada amb una targeta regal GAME valorada amb 40€ i dues entrades cinemes AXION.
El disseny guanyador s’utilitzarà, per a la personalització de la portada de l’agenda escolar durant el curs 2019-2020, amb el nom i els cognoms de la persona guanyadora i la condició de primer premi del concurs.

 

2n i 3r Premi

Una targeta GAME valorada amb 15€ i partides bolera OZONE REUS


8-      Lliurament de premis

 El lliurament del premi guanyador i dels participants, tindrà serà el  7 de juny de 2019,

al principi de l’entrega d’Orles de 4t-ESO.

9-      Difusió del disseny.

L’AMPA penjarà a la seva pàgina web el disseny de la proposta guanyadora. I pot proposar per al disseny guanyador els ajustos que consideri necessaris per incorporar al producte final. Així mateix, l’ AMPA es reserva el dret exclusiu d’utilitzar el disseny guanyador de l’agenda 2019-2020, que els autors no poden destinar a cap altre ús.

Els autors cedeixen de forma gratuïta els drets d’explotació del disseny guanyador sense dret a cap contraprestació, a excepció del dret a l’obtenció del premi corresponent regulat en la clàusula 8 d’aquestes bases.

10-Acceptació de les bases i normativa d’aplicació.

La participació en aquest concurs suposa la plena acceptació d’aquestes bases. Qualsevol dubte sobre la interpretació d’aquestes bases o qualsevol incidència que es produeixi durant la convocatòria ha de ser resolt pel jurat del concurs, les decisions del qual són inapel·lables.

Per qualsevol dubte sobre el concurs, cal adreçar-se a ampaiesdim@gmail.com o trucant al telèfon 977 33 03
---------------------------------------------------------------------------------------------------

BASES DEL CONCURS ​POSTAL DE NADAL 2017

 Participants

1.       Podran participar-hi tots els alumnes matriculats al centre del durant el curs 2017-2018.

2.       Cada alumne podrà participar amb un màxim de una postal.

Característiques de la postal

3.        El tema estarà relacionat amb motius nadalencs i la postal haurà de ser inèdita i original de l’alumne/a que figuri com a autor/a.

4.       Es pot utilitzar qualsevol tècnica artística: fotografia, fotomuntatge, composició, dibuix, pintura, etc.

5.       Les postals tindran un mida DinA4 i s’hauran de presentar en SUPORT PAPER.

6.       La postal haurà d’estar identificada amb un pseudònim a la seva part posterior i haurà d’anar en un sobre tancat. Alhora, dins aquest sobre gran, s’hi inclourà un segon sobre amb el mateix pseudònim escrit a l’exterior i, a dins, les dades de l’autor (nom i cognoms i curs).

7.       La postal haurà d’incloure un missatge de felicitació nadalenca

8.       Cal que la postal NO estigui signada.

Presentació i terminis 

9.       El termini d’admissió finalitzarà el dia 1 de desembre de 2017.

10.   El sobre s’haurà de lliurar al tutor o be al despatx de coordinació,  indicant l’assumpte:

CONCURS POSTAL DE NADAL 2017”

Jurat i premis

11.   EL jurat estarà format per tres professors/es, un representant de la Direcció, un  representant del alumnes i un representat de l’AMPA.

12.   El veredicte del jurat es farà públic a les diferents xarxes socials de l’ Institut, els taulells d’anuncis tant de l’AMPA, com del Centre.

13.   La postal escollida es difondrà per els diferents mitjans de comunicació de l’ Institut, signada, com a felicitació oficial de l’ Institut.

14.   Les postals presentades seran mostrades en una exposició al vestíbul de l’ Institut des de 11 de desembre fins el 11 de gener de 2018.

15.   La postal guanyadora I finalistes rebran un obsequi que es farà entrega el dia 20 de desembre a les 6 de la tarda., al vestíbul del Centre

 

Esperem la vostra participació!

-----------------------------------------------------------------

L’alumnat de l’Itinerari Formatiu Específic (IFE) d’Auxiliar en vendes i Atenció al client del l’institut Domènech i Montaner de Reus ha organitzat conjuntament i en col·laboració amb la Fundació Banc del Aliments, un recapte especial d’aliments i de productes de primera necessitat que es portarà a terme al mateix centre per tal de que tota la comunitat educativa hi pugui participar aportant les seves donacions.

Es tracta d’una campanya de recollida especial del 20 al 24 de novembre en la qual es pretén recollir el major nombre de donacions possible en quan a aquells productes  dels quals actualment la Fundació del Banc dels Aliments de Reus en té major demanda i per tant major necessitat d’aportacions. En aquest sentit, s’ha fet èmfasi en que els participants aportin principalment llet, oli, prodĊ
Ampa iesdim,
9 d’abr. 2018, 23:29
Comments